Salt la conținut

Intră în lumea spiralelor: alătură-te echipei AmbaFlex- lider global în solutii de transport spiralate.

Trăiți emoția de a da forma inovației pe măsură ce contribuiți la recrutarea de talente în AmbaFlex, o funcție vitală în creșterea afacerilor dinamice

Informații generale

AmbaFlex, cu sediul în West-Friesland, este liderul mondial în sisteme de manipulare a materialelor personalizate. Sistemele noastre se bazează pe tehnologia noastră unică de spirală și au o gamă largă de aplicații în diverse industrii, inclusiv alimentară, băuturi și comerț electronic. Produsele noastre sunt utilizate în mod extins pentru transportul vertical, acumularea și depozitarea diferitelor tipuri de produse. Operăm din birourile de vânzări din Zwaag (sediul central), Singapore, Shanghai și Dallas, cu facilități de producție în Țările de Jos, România, China și SUA.

Lucrând la AmbaFlex

AmbaFlex este o organizație dinamică și internațională în care satisfacția clienților, dezvoltarea continuă și colaborarea sunt foarte apreciate. Dacă ești ambițios, orientat către rezultate și îți place să lucrezi atât independent, cât și în echipă, în cadrul unei companii informale și profesionale, explorează ofertele noastre de locuri de muncă pentru a-ți dezvolta cariera la una dintre filialele noastre.

Cultura noastră

La AmbaFlex, cultura noastră este axată pe inovație, colaborare și îmbunătățire continuă. Adoptăm un mediu dinamic, condus de angajamentul nostru față de meșteșug și de găsirea de soluții mai inteligente, mai bune și mai eficiente pentru mașinile noastre unice. De la design la asamblare, apreciem comunicarea deschisă și munca în echipă, asigurându-ne că toate sugestiile sunt valorizate și apreciate. Promovăm creșterea prin experiență și oferim oportunități de dezvoltare prin intermediul AmbaCademy. Abordarea noastră centrată pe client ne permite să depășim provocările și să obținem rezultate excepționale.

Our Offices around the Globe