Overslaan naar content

Stap in een wereld van Spirals: sluit je aan bij AmbaFlex de wereldwijde leider in Conveyor oplossingen.

Ervaar de voldoening van het vormgeven van innovatie terwijl je bijdraagt aan het talentacquisitieproces van AmbaFlex, een essentiële functie in de groei van dynamische bedrijven.

Algemene informatie

AmbaFlex, met hoofdkantoor in West-Friesland, is wereldwijd marktleider in op maat gemaakte material handling systemen. Onze systemen zijn gebaseerd op onze unieke spiraaltechnologie en hebben een breed scala aan toepassingen in verschillende sectoren, waaronder voedsel, drank en e-commerce. Onze producten worden veel gebruikt voor verticaal transport, accumulatie en opslag van verschillende soorten producten. We hebben verkoopkantoren in Zwaag (hoofdkantoor), Singapore, Shanghai en Dallas, en productiefaciliteiten in Nederland, Roemenië, China en de Verenigde Staten.

Werken bij AmbaFlex

AmbaFlex is een dynamische en internationale organisatie waar klanttevredenheid, voortdurende ontwikkeling en samenwerking hoog in het vaandel staan. Als je ambitieus bent, resultaatgericht en graag zowel zelfstandig als in een team werkt binnen een informeel en professioneel bedrijf, bekijk dan onze vacatures om je carrière verder te ontwikkelen bij een van onze vestigingen.

Onze cultuur

Bij AmbaFlex staat onze cultuur in het teken van innovatie, samenwerking en continue verbetering. We omarmen een dynamische omgeving die gedreven wordt door ons streven naar vakmanschap en het vinden van slimmere, betere en efficiëntere oplossingen voor onze unieke machines. Van ontwerp tot assemblage hechten we waarde aan open communicatie en teamwork, waarbij ieders inbreng gewaardeerd en erkend wordt. We bevorderen groei door ervaring en bieden ontwikkelingsmogelijkheden via AmbaCademy. Onze klantgerichte aanpak stelt ons in staat om uitdagingen te overwinnen en uitzonderlijke resultaten te leveren.

Our Offices around the Globe