Skip to content

Field Service Technician EMEA

On-site
 • Zwaag, Noord-Holland, Netherlands
Customer Service

Job description

Field Service Technician EMEA 


Ter uitbreiding van ons Field Service team zijn wij op zoek naar ervaren en enthousiaste Field Service Technicians / Onderhoudsmonteurs voor onze EMEA regio. Dit is jouw kans om aan onderhoud en installatie mee te werken bij veel bekende organisaties.


Als Field Service Technician maak je met je internationale collega's deel uit van het Customer Service Team EMEA team. In deze rol handel je zelfstandig servicebezoeken af die zowel nationaal (10%) als internationaal (90%) zijn. Het is een afwisselende baan waarbij je werkzaamheden wisselen van (preventief) onderhoud uitvoeren, inspectie tot het oplossen van storingen. Je werkt hierbij nauw samen met de customer service afdeling met betrekking tot terugkoppeling en planning. Daarnaast biedt je ondersteuning bij onze integrators met het installeren en het andere moment train je operators of integrators op het gebruik van onze machines.


Je bent erop gefocust om hoge kwaliteit support te leveren aan de klanten, om er zo voor te zorgen dat AmbaFlex gezien wordt als een betrouwbare en professionele business partner.


Na een intensieve trainingsperiode zal je samen met een collega en later zelfstandig op bezoek gaan bij onze gerenommeerde klanten. Je bezoeken zullen variëren tussen installatie, commissioning (preventief) onderhoud, reparatie en inspectie, maar ook zal je trainingen verzorgen voor de interne medewerkers van onze klanten.


Al je bezoeken worden zorgvuldig voorbereid door onze coördinatoren, die je vooraf zullen instrueren wat betreft het doel en de reden van je bezoek aan de klant. Planning zal ervoor zorgen dat je voorzien bent van alle noodzakelijke (reis) documenten, zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met de voorbereiding van je werkzaamheden.

Job requirements

Vind jij het leuk om binnen Europa onderweg te zijn en zelfstandig te zijn in je functie? Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie? En vind je het een uitdaging om operators te trainen? Dan zijn we op zoek naar jou!


 • MBO werk- en denkniveau, liefst een achtergrond binnen de Techniek, Mechanica, Mechanical Engineering, Technisch Engineering en/of Werktuigbouwkunde
 • 3 - 5 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt een positieve houding en kan makkelijk overweg met verschillende klanten
 • Je spreekt vloeiend Engels en eventueel een 2e taal zoals Spaans, Nederlands of Frans
 • Je kunt precies werken en je bent gericht op klanttevredenheid en resultaat
 • Je weet van problemen oplossingen te maken
 • Je kunt omgaan met stress en strakke deadlines
 • Je kunt een commercieel uitgangspunt combineren met het leveren van goede kwaliteit
 • Je kunt goed communiceren en kunt overtuigen, uitleggen, luisteren, samenvatten en adviseren


Waarom werken bij AmbaFlex:

Als Field Service Technician is geen dag hetzelfde. Onze machines staan bij bijna alle grote producenten binnen de FMCG en veel grote distributie centers binnen de e-commerce. Je werkgebied betreft heel Europa, en je zal dus regelmatig van huis zijn. Wij zijn als nuchtere Noord-Hollandse onderneming in relatief korte tijd zijn uitgegroeid tot internationale speler en jij kan deel uit komen maken van onze organisatie.


Daarnaast bieden we:

 • Werken voor een sterk groeiende onderneming
 • Een zeer afwisselende baan met potentie en direct zicht op successen
 • Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket
 • Aanbod van verschillende trainingen in eigen AmbaCademy
 • Aandacht voor de fysieke en mentale gezondheid


Bezoek onze website voor meer info over AmbaFlex; www.ambaflex.com


Word je blij van de functie en ben je ervan overtuigd dat jij degene bent die bij AmbaFlex hoort? Stuur dan je motivatiebrief en CV in.

Voor vragen kun je altijd bellen of mailen naar recruitment@ambaflex.com


or