Skip to content

Business Development Manager (Via Velde)

Remote
  • Zwaag, Noord-Holland, Netherlands
Sales

Job description

Als Business Development Manager bij AmbaFlex ben je de drijvende kracht achter de commerciële activiteiten binnen EMEA. Je verkoopt niet alleen de AmbaVeyor-productlijn maar identificeert en verzilvert ook nieuwe zakelijke kansen. Je bouwt aan betrouwbare relaties met klanten, prospects en zakenpartners. Ook ondersteun je de Area Sales Managers om je persoonlijke en AmbaFlex's doelstellingen te realiseren.


Met jouw technische inzicht en commerciële vaardigheden (consultative solution selling) heb je binnen één jaar nieuwe contacten ontwikkeld en hieruit concrete aanvragen omgezet in opdrachten. Je zet je actief in om de markt te analyseren en een doeltreffende marktstrategie te implementeren. Zo draag je bij aan de ambities van AmbaFlex.

Job requirements

AmbaFlex ontwikkelt, produceert en onderhoudt op maat gemaakte material handling systemen, waaronder de SpiralVeyor voor verticaal transport en de AccuVeyor voor accumulatie en tijdelijke opslag van verpakte producten. Deze unieke en gepatenteerde oplossingen verhogen bij klanten de efficiency en leiden tot lagere Total Cost of Ownership (TCO) waardoor gunstige Return on Investment (ROI) gerealiseerd wordt.


De ambitie van Ambaflex is om haar leidende positie te versterken door product innovatie, met als doel dé standaard te zijn voor material handling oplossingen wereldwijd!


AmbaFlex kent een unieke West-Friese aanpakcultuur. De organisatie wordt dan ook gekenmerkt door haar dynamische omgeving. Het streven naar vakmanschap wordt gecombineerd met het vinden van slimmere en efficiëntere oplossingen voor de klanten. De medewerkers denken in mogelijkheden en ondersteunen elkaar, wat bijdraagt aan een betrokken en gedreven karakter. Van ontwerp tot levering wordt waarde gehecht aan open communicatie en teamwork, inbreng wordt gewaardeerd en erkend.


Een gedegen onboardingtraject staat voor je klaar. De eerste weken zijn gewijd aan het vertrouwd raken met het bedrijf, de producten en jouw collega's. Vervolgens volgt een gerichte training, waar o.a. de AmbaFlex salesstrategie en alle details van de productline AmbaVeyor worden behandeld.

De organisatie biedt salestrainingen aan om je verkoopvaardigheden aan te scherpen. Persoonlijke groei en kennisverbreding via de AmbaCademy wordt continue gestimuleerd. Er zijn meerdere mogelijkheden om vanuit deze functie door te groeien in de internationale sales organisatie.


Het hoofdkantoor van AmbaFlex bevindt zich in Zwaag (NH). Je bent gemiddeld 40% in het buitenland en de overige tijd werk je op kantoor of thuis. Je krijgt de ruimte om beslissingen te nemen en je eigen agenda te bepalen. Hard werken wordt beloond met een marktconform vast salaris met een attractieve bonusregeling, lease auto, premievrij pensioen en 25 vrije dagen.

Een uitgelezen kans voor een ervaren, internationaal ingestelde kandidaat die zelfstandig wil werken en tegelijkertijd binnen een professioneel internationaal bedrijf actief wil zijn!


De Selectie voor deze uitdagende functie verloopt via Velde. U kunt direct solliciteren via deze link: Business Development Manager - AmbaFlex - Solliciteer - Velde

or